Consultancy

Goed advies is goud waard zegt men. Zeker bij dataopslag is dat het geval. Het gaat niet alleen over uw waardevolle bedrijfsgegevens en informatie over uw klanten maar ook vaak over veel data.

Het verhuizen van die data kan voor nachtmerries zorgen horen wij vaak.

Nieuwe technologie lijkt goedkoop en zeker sneller, echter het in gebruik nemen kan vele malen meer kosten. Goed advies in de vorm van consultancy is dan essentieel. We spreken soms over meerdere tientallen TerraBytes over verschillende media technieken zoals disk en tape. Wij adviseren altijd met het doel in gedachten maar wel in lijn met de kosten en exploitatie doeleinden. Gelukkig hebben wij met de door ons gebruikte technologie op de IBM back-up producten deze nachtmerrie nooit meegemaakt, echter stelt u zich eens voor om 10.000 tapes te moeten migreren van het ene naar het ander media….

Wij zijn gespecialiseerd in data storage oplossingen, maar zijn uiteraard ook in detail op de hoogte van de ontwikkelingen in diverse platformen en technieken zoals bijvoorbeeld virtualisatie en de toepassing van data deduplicatie en compressie.

Onze consultancy methodiek is altijd gebaseerd op duidelijke en heldere te realiseren doelstellingen. Wij houden tenslotte ook van eerlijk zaken doen met concrete afspraken.

Consultancy diensten zijn de basis voor PLCS. Vanaf implementatie tot architectuur vervullen wij al deze diensten zelfstandig of in samenwerking met onze partners.

This post is also available in: Engels