Onze aanpak

Vandaag de dag vraagt gegevens opslaan heel wat kunst- en vliegwerk. Wij maken voor u een omvattende analyse van uw opslaginfrastructuur, inclusief werking en kosten, en past deze aan uw specifieke zakelijke doelstellingen aan.

Onze Storage Economics dienstverlening brengt de werkelijke kosten van uw opslaginfrastructuur in kaart. Het verschil tussen prijs (CAPEX) en kosten (OPEX) wordt hierdoor duidelijk. In meer dan 30 kosten categorieën wordt gedetailleerd onderzoek gedaan. Vaak gaat deze dienstverlening gepaard met andere beschikbare diensten die zich richten op onderzoek naar uw infrastructuur. Om zo volledig inzicht te krijgen.

Financieel overzicht

Deze dienst richt zich op de budgettaire zijde van uw opslag infrastructuur.Door het ontwikkeld model kan al binnen één dag een indicatie gegeven worden van de mogelijke besparingen. Daarnaast is deze dienstverlening ook beschikbaar in de vorm van een mini workshop, waarbij in twee dagen een aantal kost categorieën uitgewerkt worden.
De volledige dienst geeft een meer gedetailleerde en een onderbouwde kostenanalyse die vervolgens kan dienen voor het onderbouwen van een (financiële) business case.

Jaren ervaring

Over een periode van jaren hebben wijzelf samen met onze partners, informatie verzameld bij honderden klanten.
Deze informatie is ondergebracht in de hulpmiddelen die wij gebruiken binnen deze dienstverlening. Wij van PLCS begrijpen dat iedere klant en markt verschillend is maar wij zijn er tegelijkertijd van overtuigd dat de wet van de grote aantallen ook van kracht is binnen deze dienstverlening. De kennis en ervaring op dit gebied helpen u een helder beeld te geven van de huidige en mogelijk toekomstige kosten voor het opslaan van uw informatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de storage dienstverlening voor uw omgeving? Neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen u graag verder.

This post is also available in: Engels