Implementatie Services

PLCS is de specialist op gebied van het implementeren van storage, server, back-up en archiveringsoplossingen in bestaande of nieuwe infrastructuren.

Om de juiste werking van uw IT infrastructuur te kunnen garanderen is er vaak specialistische IT-kennis vereist. Om zo alle componenten en koppelingen op de juiste wijze te implementeren. Wij bieden technische kennis, ervaring en een frisse kijk op uw omgeving aan, om uw implementatie snel en soepel te laten verlopen.

Implementatie services

Onze Deployment Sevices biedt implementatie ondersteuning aan ondernemingen welke zelf niet de specialistische kennis in huis hebben. Deze kennis kan zijn op gebied van technische (implementatie of configuratie) kennis, projectmanagement of logistieke diensten.

Onze werkwijze

Onze werkwijze in advies, architectuur en implementatie is een gestroomlijnd proces ongeacht de omvang van uw storage omgeving. De aard en werkzaamheden van uw organisatie bepalen het ontwerp en de implementatie-methodologie. De door ons gebruikte implementatie-methodologie kent een vast proces welke de leidraad vormen voor de technische- en functionele aspecten van elke implementatie.

Ondersteuning nodig bij uw implementatie?

Benieuwd naar wat PLCS in uw project kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen u graag verder.