Optimalisatie Services

Van de reeds aanwezige infrastructuur wordt steeds vaker betere prestaties op gebied van performance, energie-efficiëntie en response tijden geëist. Wij helpen u uw omgeving te optimaliseren.

Van de reeds aanwezige infrastructuur wordt steeds vaker betere prestaties op gebied van performance, energie-efficiëntie en response tijden geëist. Dit is vaak een enorme uitdaging want het vereist diepgaande kennis van meerdere factoren zoals, applicaties, server platformen, netwerkinfrastructuren en opslag systemen om een alomvattende optimalisatie oplossing te creëren.

Het verschil

Onze specialisten kunnen u helpen bij het vinden van de juiste processen, het goed inrichten van de tools en waar mogelijk dit te automatiseren. Met het doel het maximaliseren van de capaciteit en prestaties van uw omgeving.
Wij beheersen de kennis van de meeste server-& opslag hardware, software en toepassingen. Hierdoor zijn wij in staat tot het ontwerpen van end-to-end oplossingen. Deze oplossingen zijn ontworpen om uw dataopslag en server omgeving, minder duur en tegelijkertijd beter beheersbaar, toegankelijk en beschikbaar te maken.

Storage optimalisatie

De storage optimalisatie service biedt ondersteuning aan organisaties welke de toenemende vraag naar gegevensopslag en performance niet kunnen bijbenen. Het steeds toevoegen van steeds meer hardware aan uw IT infrastructuur is meestal niet de beste oplossing. Middels onze Storage Optimalisatie Service ondersteunen wij ondernemingen mochten deze problemen ondervinden met onder andere:

  • Data Recovery problemen;
  • Backup window issues;
  • Opslagcapaciteit die niet of niet juist wordt gebruikt;
  • Trage data access tijden;
  • Replicatie problemen;
  • Applicatie integratie problemen (SharePoint, SAP, Exchange, VMware, Hyper-V).

Optimaliseren?

Benieuwd naar de mogelijkheden welke PLCS u kan bieden op gebied van optimalisatie services? Neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen u graag verder.