Project Management

Bij PLCS werken we met een enthousiast team van specialisten aan uw projecten. Uw persoonlijke projectmanager begeleidt het volledige project van start tot finish. Korte lijnen en optimale bereikbaarheid, dat vinden wij belangrijk.

Vast aanspreekpunt

Vanaf het begin heeft u nauw contact met uw vaste projectmanager. Tijdens de kick-off meeting bespreken we uw wensen rondom inhoud en ontwerp. Vervolgens vertalen we deze naar concrete doelstellingen. Tenslotte maken we een planning, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Praktijkgerichte Project Aanpak

Wij werken met een praktijkgerichte pragmatische project aanpak. Belangrijk aandachtspunt naast kwaliteit, is de oplevering van de projectscope binnen de overeengekomen tijdslimieten binnen de besproken budgetten. Bij de uitvoering van projecten werken de project managers en specialisten zoveel mogelijk samen met de verantwoordelijke medewerkers van uw organisatie, dit om een optimale synergie te verkrijgen. Basis van onze aanpak is een project management methode welke is aangepast naar de dynamiek van ICT projecten en elementen van Prince2.

Project management op diverse vlakken

PLCS heeft ruime ervaring op gebied van:

  • Infrastructuur (implementatie) projecten, met de focus op data opslag, replicatie en uitwijk;
  • Inrichting van datacenter en datacenter omgevingen;
  • Verhuizingen van ICT omgevingen;
  • Storage- & datamigraties;
  • Server virtualisatie projecten;
  • Inrichting van Disaster Recovery of Twin Datacenter oplossingen.

Is uw project ons volgend project? Wilt u ook de expertise van PLCS gebruiken? Neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen u graag verder.