Medewerkers & Certificaties

TSM consultants

TSM consultantsDe TSM consultants van PLCS zijn top experts op gebied van IBM Tivoli Storage Manager. PLCS medewerkers worden geselecteerd vanwege hun unieke expertise en passie op hun vakgebied. Ze hebben stuk voor stuk een HBO/WO opleiding of achtergrond. Daarnaast hebben zij ervaring met “out-of-the-box” denken en met het uitvoeren van (storage) onderzoeken waarbij ze alle schakels apart, maar ook de gehele keten bekijken. Onze medewerkers hebben oog voor detail en beschikken over jarenlange ervaring en kennis op backup en recovery. Oplossingen moeten perfect aansluiten bij uw (backup) wensen of zelfs beter zijn dan dat. Fouten zijn immers niet geoorloofd wanneer de belangen groot zijn en de standaarden hoog liggen.

Experts in opslag methodieken

PLCS voert spannende en uitdagende opdrachten uit op het gebied van data opslag. Dat doen we met onze medewerkers, verdeeld over 2 business units. Ons kantoor bevindt zich in Hendrik Ido Ambacht (net onder Rotterdam).

De werkzaamheden zijn afwisselend en onze opdrachtgevers divers. Één ding hebben onze opdrachten met elkaar gemeen: adequate storage opslag is van essentieel belang! Vandaar dat we geen ‘traditioneel’ IT bedrijf zijn. We zijn specialisten op ons vakgebied, en eerlijk gezegd ook wel gezonde vakidioten. ‘Besmet met het “TSM-virus” en gezonde paranoïde’. Alhoewel het wel prettig is om dat laatste uit te kunnen schakelen als je weer naar huis gaat.

Certificaties

PLCS personeel heeft de volgende certificaten:

Storage Technical

IBM Certified Specialist – Distributed Systems Storage Solutions
IBM Certified Specialist – Storage Networking Solutions
IBM Certified Deployment Professional – Tivoli Storage Manager

Tivoli

Tivoli Certified Consultant — Tivoli Storage Manager
Tivoli Certified Consultant – IBM Tivoli Storage Manager
Tivoli Storage Manager Technical Sales Professional
Tivoli Solution Sales Professional
Tivoli Storage Solution Sales Professional

Tivoli Certified Consultant – IBM Tivoli Storage Manager
IBM Certified Deployment Professional – Tivoli Storage Manager
IBM Tivoli Storage Manager Fundamentals
IBM Tivoli Storage Manager Implementation

Additionele certificaties en Kennis

Microsoft Certified System Administrator

De medewerkers van PLCS werken al gedurende jaren samen in de technische en praktische organisatie van een twee jarig evenement “TSM Symposium” wat de laatste jaren gehouden werd op de universiteit van Oxford en in Keulen. PLCS is al jaren hoofdsponsor van dit evenement.

This post is also available in: Engels