Medewerkers & Certificaties

Storage consultants

De storage consultants van PLCS zijn top experts op gebied van dataopslag. PLCS medewerkers worden geselecteerd vanwege hun unieke expertise en passie op hun vakgebied. Ze hebben stuk voor stuk een HBO/WO opleiding, werkervaring of achtergrond. Daarnaast hebben zij ervaring met “out-of-the-box” denken en met het uitvoeren van (storage) onderzoeken waarbij ze alle schakels indivueel, maar ook de gehele keten bekijken. Onze medewerkers hebben oog voor detail en beschikken over jarenlange ervaring en kennis op backup en recovery. Oplossingen moeten perfect aansluiten bij uw (backup) wensen of zelfs beter zijn dan dat. Fouten zijn immers niet geoorloofd wanneer de belangen groot zijn en de standaarden hoog liggen.

Experts in opslag methodieken

PLCS voert spannende en uitdagende opdrachten uit op het gebied van data opslag. Dat doen we met passie en enthousiasme.

De werkzaamheden zijn afwisselend en onze opdrachtgevers divers. Één ding hebben onze opdrachten met elkaar gemeen: adequate storage opslag is van essentieel belang! Vandaar dat we geen ‘traditioneel’ IT bedrijf zijn. We zijn specialisten op ons vakgebied, en eerlijk gezegd ook wel gezonde vakidioten. ‘Besmet met het “dataopslag virus” en gezonde paranoïde’. Alhoewel het wel prettig is om dat laatste uit te kunnen schakelen als je weer naar huis gaat.

Certificaties

PLCS personeel heeft de volgende certificaten:

Storage Technical

IBM Certified Specialist – Distributed Systems Storage Solutions
IBM Certified Specialist – Storage Networking Solutions
IBM Certified Deployment Professional – Tivoli Storage Manager

Tivoli

Tivoli Certified Consultant — Tivoli Storage Manager
Tivoli Certified Consultant – IBM Tivoli Storage Manager
Tivoli Storage Manager Technical Sales Professional
Tivoli Solution Sales Professional
Tivoli Storage Solution Sales ProfessionalTivoli Certified Consultant – IBM Tivoli Storage Manager
IBM Certified Deployment Professional – Tivoli Storage Manager
IBM Tivoli Storage Manager Fundamentals
IBM Tivoli Storage Manager Implementation

NetApp

Door ervaring van de laatste 7 jaren (2012-2019) bij één van de grootste installaties van NetApp (rijksoverheid) heeft PLCS enorm veel kennis opgedaan van product introducties bij grote organisaties. We spreken hier over een opslag van meer dan +10PB! PLCS heeft aan het begin gestaan van de invoering van nieuwe producten binnen deze organisatie met meerdere datacenters. Vanaf proof-of-concept, opleidingen, invoering binnen de organisatie tot en met troubleshooting. PLCS heeft hier diverse diensten geleverd, van ontwerper tot technisch projectleider.

Meer dan 100+ NetApp systemen, dan mag je volgens ons je best een expert noemen 😉

PLCS streeft er naar om altijd een two-vendor policy te voeren, daardoor blijft iedereen scherp en is er keus voor de klant. Wij willen altijd ‘merk onafhankelijk’ werken en de beste oplossing voor de klant.

Additionele certificaties en specialistische kennis

  • Rubrik backup appliances
  • NetApp snapcenter/drive
  • NetApp Ontap
  • Hitachi HCP
  • Caringo object storage
  • NVME/SSD hosting, performance oplossingen ontwerpen
  • Metrocluster oplossingen
  • Datacenters bouwen!

This post is also available in: Engels