PLCS Missie Statement

Het doel van PLCS is de integratie van informatie infrastructuren. PLCS is uw partner voor het ontwerpen, bouwen, leveren en onderhouden van deze informatie-infrastructuren.
Op basis van jarenlange ervaring is PLCS een gespecialiseerde kennisorganisatie, die in combinatie met hoogwaardige producten van onze leveranciers, in staat is flexibele en stabiele informatie-infrastructuren te realiseren en deze naadloos te integreren in uw bestaande IT-infrastructuur.

PLCS heeft geen partnerovereenkomsten met leveranciers of producenten van producten. Hierdoor kunnen wij u onafhankelijk oplossingen bieden die gebaseerd zijn op producten van hoge kwaliteit.

Het streven naar verbetering van de ondersteuning van een klant, door middel van technologie, in de klant zijn storage-omgeving door het leveren van optimalisatie, migratie en back-up oplossingen, op tijd, binnen het budget en voor elke klant op maat.

PLCS, is een toonaangevende leverancier van back-up oplossingen voor de markt. Het bedrijf biedt een compleet pakket van software producten en diensten dat de huidige back-up, archief en ramp herstel uitdagingen eens en voor altijd oplost.

PLCS Visie

Onze visie is om toonaangevende software oplossingen naar de markt te brengen en om back-up, archivering en ramp herstel problemen eens en voor altijd op te lossen.

Missie Statement

PLCS lopende missie is het helpen van onze klanten hun back-up te vereenvoudigen, in een omgeving met steeds toenemende complexiteit. De kenmerken van onze oplossingen zijn de turn-key implementaties. Het vereenvoudigen van het beheer door middel van automatisering en het verbeteren van de uptime door middel van een innovatieve support-aanpak geleverd door hooggekwalificeerde ingenieurs. De PLCS oplossingen verminderen de operationele kosten aanzienlijk, risico’s te minimaliseren. Daarnaast is de oplossing gemakkelijk aan te passen aan de veranderende bedrijfs-en technologylandschappen.

PLCS is toegewijd aan de introductie en implementatie van een hoog niveau van creativiteit, professionaliteit, en de mogelijkheid met het oog op opslag optimalisatie initiatieven. Wij zijn van mening dat de alledaagse, arbeidsintensieve methoden van vandaag zwaar en moeilijk op de markt in zijn te zetten. Daarom richten we ons op het stroomlijnen van processen en het sturen van automatisering om onze klanten te stimuleren om een volledig succesvolle optimalisatie en resultaatgerichte besluitvorming te realiseren.

Je kan niet beheren wat je niet kunt meten, en uw back-up is uw gegevens levenslijn. Het is een van de belangrijkste IT componenten die men kan beheren.

This post is also available in: Engels