Over PLCS

logo-plcs-klein.gifPLCS is opgericht in 1999 met focus op het verlenen van hoogwaardige consultancy met specialisatie van dataopslag tot Disaster Recovery en bedrijfscontinuïteit. PLCS is door de jaren heen bekend geworden als de expert op Storage gebied.

PLCS is begonnen als specialist op IBM storage gebied in 1999. Sindsdien is er erg veel veranderd. Wij hebben in 2019 besloten onze koers om te gooien. Wij leveren geen producten meer, geen software of hardware. ‘Merk onafhankelijk’ is het nieuwe beleid. Wij adviseren en werken met de klant, soms met of via de leverancier, echter wij zijn neutraal in onze voorkeur. Ons advies zal altijd het beste zijn voor de klant. Dat is tenslotte waar iedereen naar streeft toch? Ook de fabrikant en leverancier hebben dit vaak als motto….

Wij bespreken met een potentiële klant altijd eerst de behoefte en leveren dan de juiste passende oplossing. Niet iedere klant heeft behoefte aan een Enterprise oplossing, soms is voldoende ook goed genoeg.

PLCS is in de afgelopen jaren een gerespecteerde speler in de storage markt geworden. Dankzij de jarenlange ervaring binnen allerlei verschillende vertikale marken, zoals overheid, financiële instellingen, industrie, telecom en- nutsbedrijven, geven de medewerkers van PLCS uw organisatie een deskundig advies en helpen uw organisatie met de implementatie en het in produktie nemen van storage oplossingen. PLCS heeft geen externe financieringen en beschikt over een gezonde financiële status..

Diensten

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn levert PLCS ook een aantal unieke services zoals:

  • Call units, een mogelijkheid om via PLCS remote support te krijgen op de omgeving.
  • Site survey – Health Check (Een onderzoek bij de klant naar zijn complete storage omgeving.)
  • Advies en consultancy
  • Detachering, wij komen u een tijdje helpen met de zaken op orde te krijgen. Dit kan ook voor bijvoorbeeld project management of invoeren van een nieuw product.

Wij levert hoogwaardige kennis in de vorm van consultancy en support dienstverlening. PLCS werkt middels een projectmatige aanpak op basis van een Statement Of Work (SOW).

PLCS is geen reseller of vertegenwoordiger van producten of diensten van derden. Wij leveren diensten en vooral een eerlijk, objectief en goed advies!

This post is also available in: Engels